Gallyazási felhívás

Kérjük az Ingatlantulajdonosokat,

-kezelőket és -használókat, hogy gondoskodjanak az ingatlanjaikat érintő, azokon áthaladó vezetékeket elérő vagy megközelítő fák és növényzet metszéséről, illetve eltávolításáról!

Miért fordulunk Önhöz?

  • Mert a vezeték az Ön tulajdonában álló ingatlant érinti,
  • Mert a vezetéket az előírt távolságon belül megközelítő fák, növények vagy ezek ágainak visszavágása során szem előtt tudja tartani saját kertészeti, esztétikai szempontjait
  • Mert a vezetéket meghatározott távolságon belül érintő, megközelítő fák, növények élet- és balesetveszélyt, valamint áramszüneteket, feszültségingadozásokat

A vezetékek biztonsági övezetének terjedelmére vonatkozó előírásokat a 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet  tartalmazza.

Biztonság mindenekelőtt!

Kérjük, hogy előzetesen jelentse be a munkavégzés tervezett időpontját az áramhálózati társaságnál, hogy az érintett vezetékszakaszokat a munka megkezdése előtt feszültségmentesíthessük! A bejelentés elmulasztásából és a feszültségmentesítés elmaradásából adódó esetleges balesetekért, károkért nem vállalunk felelősséget!

A bejelentést a következő telefonszámokon teheti meg:

Pécsi régióközpont: 06 72/ 500 084
Szekszárdi régióközpont: 06 74/ 505 700
Kaposvári régióközpont: 06 82/ 502 934
Nagykanizsai régióközpont: 06 93/ 503 500

Figyelem!

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett áramszünet és feszültségmentes állapot nem a biztonsági övezet tisztántartási munkák elvégzését szolgálja, ezért a meghirdetett időpont alatt ilyen munkálatokat ne végezzen!

E.ON

Kapcsolódó posztok