Dunanett Kft. tájékoztatása felszólító levelekkel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink!
A 2016.08.24-én kelt fizetési felszólítás tartalmú levelünkkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.
A Dunanett Nonprofit Kft a 2016. március 31. előtt keletkezett követeléseinek behajtása érdekében levelet küldött partnereinek. A közszolgáltatási díj vonatkozásában a fizetési felszólítás kiállításának díja, – ahogyan arról az időszakos számla mellékleteként megtalálható tájékoztatóból értesülhetnek: „Tájékoztatjuk, hogy a számlában szereplő fizetési határidő elmulasztása esetén felszólító levelet küldünk, amelynek díja 900,- Ft.” – egységes díjszabás alapján kerül megállapításra.
A 2016.08.24-én kiküldött felszólító leveleink tartalmaznak üzleti döntésünkkel ellentétes felszólításokat is.
A felszólító leveleinkkel kapcsolatosan ezért, az 1.000,- Ft összesen fizetendő összeget el nem érő tartozások esetében a tartozás összegét töröljük, az ilyen levelet kapott partnereinknek további teendője nincs. Azon ügyfelek esetében, akik már befizették a felszólítás mellékleteként található postai készpénzátutalási megbízáson (ún. sárga csekken) szereplő összeget, részükre a befizetett összeg visszatérítésre kerül.
Azon partnereink esetében, ahol a levélen szereplő összesen fizetendő összeg az 1.000,- Ft-ot meghaladja, kérjük a tartozás pénzügyi rendezését.
Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!
Tisztelettel:
Dunanett Nonprofit Kft.
A cikk forrása: http://www.dunanett.hu/index.php?p=hir&hid=96

Kapcsolódó posztok