Vendéglátás

http://www.yachtkikoto.eu/

A Kisapostagi Yacht Klub szeretettel várja Önt!

A Kisapostagi Yacht Klub 86 férőhelyes úszóműves hajókikötője a Duna egy csendes, védett öblében található gyönyörű környezetben. Ide látogató vendégeink részére színvonalas szolgáltatást nyújtunk vízen és szárazföldön egyaránt.

A hajók őrzését elektronikus védő-riasztó rendszer (kamerák, mozgásérzékelők) mellett 24 órás őrszolgálat is biztosítja.

Hajó, hajókikötő, horgászhajó, motorcsónakázás, szállás, hajósbolt

Hajó, horgászat, motorcsónak, hajósbolt, vízisí, vendéglő. Kisapostagon színvonalas vendégházak várják a falusias környezetben pihenni vágyókat.Különböző szolgáltatásaink – áram- és vízvételi lehetőség, mosdó és zuhanyzó használat – minden hajótulajdonos rendelkezésére áll, klubtagjaink részére térítésmentesen vagy kedvezményekkel. A Yacht Klub hajókikötő egy szép fekvésű rendezett Duna-parti faluban, Kisapostagon szolgálja ki Önöket. Közvetlenül mellettünk fekszik egy egyedülálló kavicsos partszakasz az ún. “Szitányi part”, ami a Duna folyam hazai szakaszának egyik legnagyobb természetes strandja.

Ínyenc falatok a Bárka Vendéglőben

A parti Bárka Vendéglőben ínyenc falatokkal várjuk Önöket. A kisapostagi Bárka Vendéglő heti rendje: 2010. december 31-ig rendkívüli engedményekkel várjuk csütörtöktől vasárnapig előzetes asztalfoglalás esetén.

Torkos csütörtök: napi kínálatunkban szereplő ételek-italok árából 30 % kedvezményt adunk.

Rántott péntek: panírozott ételeinkből 30 % engedményt adunk és egy ajándék palacsintát.

Halas-vadas szombat: hal- és vadételeink árából 25 % engedményt adunk és egy ajándék palacsintát valamint kávét.

Családi vasárnap: napi kínálatunkban szereplő ételek-italok árából 20 % kedvezményt adunk és egy ajándék palacsintát valamint kávét.

Hajókirándulás – Budapest csak másfél óra…

..ha kishajó kikötőnkből indulva szeretné felfedezni a fővárost egy kis hajókirándulással. A Kisapostagi Yacht Klub az ország szívében helyezkedik el, szárazföldön is könnyen megközelíthető, a közlekedést Duna híd és az M6-os autópálya segíti. Csendes, nyugodt falusi környezetben várjuk kedves Vendégeinket. Kisapostagon élvezheti a szinte érintetlen ártéri erdők látványát, vagy napozhat a természetes , apró kavicsos fövenyeken. Rajong a vízi sportokért? Jó hírünk van, a kikötő közvetlen környéke kijelölt dunai vízi sportolásra alkalmas helyszín.