Pályázat

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2011. évi pályázatai

Az Erzsébet-utalvány kibocsátására a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, míg forgalmazására az egyszemélyes tulajdonában álló Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. jogosult.

Az Erzsébet-utalvány forgalmazásából realizálható eredmény kizárólag állami közfeladat ellátására, közjóra fordítható. A Kormány döntése szerint útjára indul az Erzsébet-program, azaz a szociális üdültetés új rendszere.

Az Erzsébet-program keretében, első lépésként 2 milliárd forint értékben pályázatot hirdetünk meg szociálisan hátrányos helyzetűek részére üdülésük, pihenésük, rekreációjuk elősegítésére. Így a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők, a nagycsaládosok illetve a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi munkavállalók támogatásban részesülhetnek üdülési szolgáltatás formájában, amelyet állami tulajdonban lévő üdülőkben vehetnek igénybe a szociálisan rászorulók.

A pályázati kiírás már megtekinthető a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány honlapján, a kérelem benyújtásához szükséges adatlap január 16-tól február 29-ig nyújtható be.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a szociálisan hátrányos helyzetű személyek részére üdülésük, pihenésük, rekreációjuk elősegítése érdekében pályázatot hirdet meg.

A pályázati kiírás a szövegdobozra kattintva tekinthető meg:

„Feltöltődés”Nyugdíjasok részére „Élmény együtt”Nagycsaládosok részére
„Vár a pihenés”Fogyatékossággal élő személyek részére „Pihenő gondoskodás”Szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti intézmények munkavállalói részére

Letölthető pályázati dokumentumok:

Pályázati adatlap
Munkáltatói igazolás
Nyilatkozat az egy főre jutó jövedelemről
Pótlap az „Élmény együtt” pályázati adatlaphoz

Amennyiben további kérdése van,
kérjük, forduljon Telefonos ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi telefonszámon,
munkanapokon 8 és 16 óra között:
06 1 371 32 42


Kapcsolódó posztok