Februári hírek az óvodából

A február tele volt izgalmas programokkal a gyerekek nagy örömére. A Sándor Frigyes Zeneiskola tehetséges tanulói sok-sok hangszert hoztak magukkal az óvodába, kicsik és nagyok tátott szájjal hallgatták a megszólaltatott zeneszerszámokat. Többek között hallhattunk hegedűt, szaxofont, gitárt, klarinétot, furulyát, tubát, csellót. Igazi élmény volt. A gyerekeknek természetesen az elektromos gitár tetszett a legjobban és Magyar Viki énekhangja. Jó kis délelőtt volt.

Kisteleki Zoltán, – aki már többször járt óvodánkban- Micimackós történetekkel lepte meg a gyerekeket. Rendkívül közvetlenül, szeretettel adja elő a meséket. Mindig választ „főszereplőt” a gyerekek közül. Csupa móka és hangos kacagás töltötte be az épület falait.

A legnevezetesebb nap, melyet talán a legnagyobb izgalommal vártak a gyerekek az a FARSANG volt. Izgalmas jelmezek, vidám hangulat uralta a Kultúrházat. Hivatásos fotós készítette a képeket, igazi arcfestő pingálta a gyerekeket és még lufiból készült virággal, állatokkal tettük színesebbé a gyerekek délelőttjét. A közös játékok mellett a legfontosabb dolgunk az volt, hogy elűzzük végre a telet. Mindent ráolvastunk a Kisze-bábra, majd elégettük. Remélve, hogy tényleg eltűnik a tél és megérkezik a tavasz!

 

 

Beiratkozás az óvodába: március 26-30 között.

A beíratáshoz szükséges:

–       a gyermek születési anyakönyvi kivonata

–       gyermek és szülője lakcímkártyája

–       a szülő, és ha van, a gyermek személyi igazolványa

–       a gyermek TAJ kártyája

 

Kapcsolódó posztok