Csatornázás

Szeptember 14. az ajánlattételi határidő

Tájékoztatás a csatorna beruházás II. ütemével kapcsolatban

 

Tisztelt Kisapostagiak!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a műszaki ellenőr közbeszerzés ügyében a Mezőfalva és Térsége Szennyvízberuházó Társulás tanácsa augusztus 22-én döntött.

„Mezőfalva, Baracs, Nagyvenyim és Kisapostag szennyvízcsatorna-hálózatának bővítése” tárgyú, KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0042 azonosító számú projekt műszaki ellenőri és a FIDIC Piros Könyve szerinti kivitelezési munkálatok független mérnöki feladatainak ellátása

ügyében 12 ajánlat érkezett, melyek közül a négy település polgármesteréből álló tanács, a rendelkezésre álló adatok alapján, a MEZŐFALVA B-M KONZORCIUM ajánlatát találta érvényesnek.

Az eredmény még nem végleges, mivel a vesztes ajánlattevők jogorvoslati eljárást kezdeményezhetnek. Azonban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiállított, a közbeszerzési eljárásra vonatkozó szabályossági tanúsítvány birtokában ezek a kezdeményezések csupán csak időcsúszást eredményezhetnek.

A kivitelezői eljárással kapcsolatosan az ajánlattevők 252 kérdést intéztek az ajánlatkérő szennyvízberuházó társulás felé, melyek megválaszolására a tervező mérnök, az önkormányzatok, illetve eljárásügyileg a közbeszerző válaszát kellett beszerezni, ezért hirdetmény közzététele nélkül az ajánlattételi határidő meghosszabbításra került szeptember 14-ig.

dr. Gentischer Ferenc

jegyző

Kapcsolódó posztok