Karácsonyi utalványok

Tájékoztató karácsonyi ajándékutalványról

Kedves Kisapostagi Nyugdíjasok!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy Kisapostag Község Önkormányzata Képviselő-testülete a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 17. § (1) bekezdése szerint „ A Képviselő-testület évente egy alkalommal, hivatalból „Karácsonyi utalvány”elnevezéssel vásárlási utalványban részesíti az adott naptári évben Kisapostagon állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező, saját jogú öregségi és özvegyi (hozzátartozói) nyugellátásban részesülő személyeket.(..) (3) Az utalványt a jogosultak részére évente december 1-je és 15-e közötti időszakban át kell adni.”

 Kisapostag Község Önkormányzata az idei évben is 3000 Ft összegű karácsonyi ajándékutalványt nyújt a Kisapostagon állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező nyugdíjasok részére. Az ajándékutalványokat a Teca boltban (Petőfi u.), az Ida boltban (Dunasor) és Varga Jenő boltjában (Jókai u.) lehet levásárolni, 2015. január 31-ig.

Az ajándékutalványokat 2014. december 1. és 2014. december 12. között házhoz viszi a Polgármesteri Hivatal dolgozója, egy lista alapján.

Sajnos előfordulhat, hogy a lista nem teljes. Amennyiben valaki lemaradt a listáról és december 12-ig nem kapja meg az ajándékutalványát, az szíveskedjen befáradni a Polgármesteri Hivatalba, ahol ügyfélfogadási időben (H: 8-12 és 13-16, K: nincs, Sze, Cs, P: 8-12) átveheti, amennyiben személyi igazolvánnyal és lakcímkártyájával igazolja személyazonosságát és bemutatja a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság év elején kiküldött igazolását, vagy Nyugdíjas Igazolványát.

Ezúton kívánok boldog és békés karácsonyt mindenkinek!

dr. Hegedűs Ágnes

aljegyző

Kapcsolódó posztok