Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya tájékoztatása

Tisztelt Lakosság!

Az alábbi bejegyzésben a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal tájékoztatóját olvashatják.

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus-fertőzés miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a Foglalkoztatási Osztály is korlátozta ügyfélfogadását. Ügyintézésre kizárólag elektronikusan, vagy postai úton, személyesen pedig kizárólag telefonon előzetesen lefoglalt időpontban van lehetőség.

Azon lakosok, akik rendelkeznek ügyfélkapuval, a kitöltött nyomtatványokat elektronikus úton is beküldhetik. Az ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfelek a kitöltött nyomtatványokat a Városháza tér 2. B. épület földszintjén tudják leadni az ügyintézőknek.

  1. Amennyiben Ön rendelkezik ügyfélkapuval álláskeresési regisztrációját elektronikus úton is megteheti, a csatolt mellékletben találja a segédletet, és a szükséges dokumentumokat, amiket ki kell töltenie az elektronikus ügyintézéshez.

 

  1. Amennyiben Ön nem rendelkezik ügyfélkapuval, viszont van lehetősége nyomtatni, scannelni, illetve elektronikus úton elküldeni a kért dokumentumokat (a melléklet 1. oldalán szerepel minden, amelyre szükség van a regisztrációhoz), ezen esetben a csatolt mellékletben megtalálja a kérelem csomagot, amelyet elektronikusan/kitöltve, az említett dokumentumok csatolásával tud elküldeni e-mail címünkre foglalkoztatas.dunaujvaros@fejer.gov.hu

Kollégáink a további ügyintézés céljából fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, így minden esetben tüntesse fel elérhetőségét/telefonszámát.

  • Mellékletek:
  1. Word dokumentum: elektronikus kitöltéshez és visszajuttatáshoz

Vagy

  1. Pdf dokumentum: nyomtatott verzió kézi kitöltéshez, személyesen vagy elektronikusan tudja visszajuttatni a kitöltött kérelmeket, és a szükséges dokumentumokat.

Abban az esetben, ha az előző két feltétel közül egyikre sincs lehetősége, ügyfélfogadási időben várjuk a kérelem csomag személyes átvételére:

Hétfő: 08:00 – 12:00

Szerda: 08:00 – 12:00

Csütörtök: 08:00- 12:00

 

Fejér Megyei Kormányhivatal

Dunaújvárosi Járási Hivatal

Foglalkoztatási Osztály

Kapcsolódó posztok